lp_sa:sluttkontrollorkurs

Forskjeller

Her vises forskjeller mellom den valgte versjonen og den nåværende versjonen av dokumentet.

Lenk til denne sammenligningen

Begge sider forrige revisjon Forrige revisjon
Neste revisjon
Forrige revisjon
lp_sa:sluttkontrollorkurs [2019/03/13 10:43]
Christopher Schive [Godkjenningsperiode og krav til egendokumentasjon for sluttkontrollører]
lp_sa:sluttkontrollorkurs [2019/11/13 11:56]
Christopher Schive [Godkjenningsperiode og krav til egendokumentasjon for sluttkontrollører]
Linje 72: Linje 72:
 Opprettholdelse av godkjenning forutsetter godkjent eksamen for [[lp_sa:​regler_for_kontroll|regler for kontroll]]. Opprettholdelse av godkjenning forutsetter godkjent eksamen for [[lp_sa:​regler_for_kontroll|regler for kontroll]].
  
-Opprettholdelse av godkjenning som sluttkontrollør F og S forutsetter i tillegg til godkjent eksamen i regler for kontroll at sluttkontrolløren ​praktiserer ​hhv. funksjonskontroll og sluttkontroll minimum 6 dager over de siste 3 år.+Opprettholdelse av godkjenning som sluttkontrollør F og S forutsetter i tillegg til godkjent eksamen i regler for kontroll at sluttkontrolløren ​har praktisert ​hhv. funksjonskontroll og sluttkontroll minimum 6 dager over de siste 3 år.
  
-Når sluttkontrolløren innehar sertifisering i flere delsystemer (forriglingsutrustning,​ hastighetsovervåkning,​ togdeteksjon,​ veisikringsanlegg,​ betjeningsanlegg osv.) må det gjennomføres kontroller med tilsvarende omfang på alle delsystemene i løpet av perioden på 3 år. Resertifiseringen er gyldig i 3 år fra dato for resertifiseringen.+Når sluttkontrolløren innehar sertifisering i flere delsystemer (forriglingsutrustning,​ hastighetsovervåkning,​ togdeteksjon,​ veisikringsanlegg,​ betjeningsanlegg osv.) må det gjennomføres kontroller med tilsvarende omfang på alle delsystemene i løpet av perioden på 3 år. 
 + 
 +Resertifiseringen er gyldig i 3 år fra dato for resertifiseringen.
  
 Sluttkontrolløren er selv ansvarlig for å dokumentere sluttkontrollene. Dokumentasjonen skal inneholde navn på prosjekt, varighet, anleggstype og beskrivelse av kontrollen som kandidaten har gjennomført. Sluttkontrolløren er selv ansvarlig for å dokumentere sluttkontrollene. Dokumentasjonen skal inneholde navn på prosjekt, varighet, anleggstype og beskrivelse av kontrollen som kandidaten har gjennomført.
lp_sa/sluttkontrollorkurs.txt · Sist endret: 2019/11/13 11:56 av Christopher Schive