Emner
Velg emne ved å klikke på emne-knappene under


Velkommen til denne signalfag-siden !

Dette er en FAQ (ofte stilte spørsmål) for kontrollvirksomhet signal i Bane NOR.
Her kan du finne svarene på de mest stilte spørsmålene eller stille nye.
Ingen ser spørsmål eller svar før de er behandlet av saksbehandler.
Det er også mulig å være anonym.

Velg emne i knapperaden over eller bruk fritekstsøket.
Er det noe du lurer på hvordan løses andre steder i Signal-Norge eller ønsker svar fra noen i Bane NOR - bruk denne siden da vel )

Mvh
Kontrollvirksomhet signal
Bane NOR
Viktig informasjon !

I forbindelse med at Bane NOR gikk over til ny leverandør av bedriftshelsetjenester, har rutinen for selve dokumentasjonen for helseattesten blitt noe endret.
Dokumentasjonen ligger i journalmappe hos Stamina Helse, samt at den ansatte selv mottar den i hånden idet helsesjekken er ivaretatt og funnet i orden. Leder mottar ikke kopi av helseattesten fra Stamina Helse.
-Ved Ikke godkjent helsesjekk.
Legen fra Stamina Helse tar kontakt med leder pr. telefon.Dersom leder ikke svarer, skal legen legge igjen en melding. Du er også selv ansvarlig for å informere leder om denne status.
Eksterne leverandører må sende inn fornyelse av helsegodkjenning eller mottatt godkjenningsbevis for HSV fortløpende til kontrollvirksomhet.signal@banenor.no
Funksjon (knapp) "Nyttige lenker" opprettet - denne finner du under overskriften. Kom med innspill til eventuelle andre lenker du ønsker å finne her!
Verdt å vite om !

Kurskalenderen for 2019 er nå publisert. Noen få kurs finnes ikke i kalenderen foreløbig da disse enda ikke er på plass.
Nyheter !

Her kan du se planlagte arbeider i sporet: (ARBIS)
Vi jobber med en lignende side for midlertidige hastighets-nedsettelser (MIDHASTNED)