Emner
Velg emne ved å klikke på emne-knappene under


Velkommen til denne signalfag-siden !

Dette er en FAQ (ofte stilte spørsmål) for kontrollvirksomhet signal i Bane NOR.
Her kan du finne svarene på de mest stilte spørsmålene eller stille nye.
Ingen ser spørsmål eller svar før de er behandlet av saksbehandler.
Det er også mulig å være anonym.

Velg emne i knapperaden over eller bruk fritekstsøket.
Er det noe du lurer på hvordan løses andre steder i Signal-Norge eller ønsker svar fra noen i Bane NOR - bruk denne siden da vel )

Mvh
Kontrollvirksomhet signal
Bane NOR
Viktig informasjon !

  • Det er i den senere tid oppdaget en mekanisk feil på en S.lås. Denne feilen kan føre til at det oppnås kontroll på S.låsen selv om nøkkelen ikke sitter i. Årsaken er at det er benyttet gammel type tilholder i ny type S.lås. Denne feilen kan medføre at det er tilfeldig om bakkontakten på S.lås er brutt eller ikke, med uttatt nøkkel.
    Det er viktig at kontrollører er oppmerksom på dette og at S.låser sjekkes spesielt mht. denne feilenIhttps://trv.banenor.no/jk/lib/exe/fetch.php?media=sluttkontroll:s-sikkerhetsfeil.pdf
  • I forbindelse med at Bane NOR gikk over til ny leverandør av bedriftshelsetjenester, har rutinen for selve dokumentasjonen for helseattesten blitt noe endret.
  • Dokumentasjonen ligger i journalmappe hos Stamina Helse, samt at den ansatte selv mottar den i hånden idet helsesjekken er ivaretatt og funnet i orden. Leder mottar ikke kopi av helseattesten fra Stamina Helse.
  • -Ved Ikke godkjent helsesjekk.
    Legen fra Stamina Helse tar kontakt med leder pr. telefon.Dersom leder ikke svarer, skal legen legge igjen en melding. Du er også selv ansvarlig for å informere leder om denne status.
  • Eksterne leverandører må sende inn fornyelse av helsegodkjenning eller mottatt godkjenningsbevis for HSV fortløpende til kontrollvirksomhet.signal@banenor.no
  • Funksjon (knapp) "Nyttige lenker" opprettet - denne finner du under overskriften. Kom med innspill til eventuelle andre lenker du ønsker å finne her!
Verdt å vite om !

Kurskalenderen for 2019 er nå publisert.
Nyheter !

Her kan du se planlagte arbeider i sporet: (ARBIS)
Vi jobber med en lignende side for midlertidige hastighets-nedsettelser (MIDHASTNED)