Frequently Asked Question

Personvern
Last Updated a year ago

Personvernerklæring for innsending av dispensasjonssøknader fra Teknisk regelverk

Disse vilkårene gjelder mellom Bane NOR og den som sender inn endringsforslag til Teknisk regelverk, dispensasjon fra Teknisk regelverk eller dispensasjon fra kompetansekrav.

Innsendere er selv ansvarlig for bruksretten til e-postadressen og navnet som registreres.

1. BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Ved å sende inn endringsforslag til Teknisk regelverk, dispensasjon fra Teknisk regelverk eller dispensasjon fra kompetansekrav, oppbevares innsenders e-postadresse og navn for å kunne gi tilbakemelding etter saksbehandling. E-postadresse er personlig og knyttet til ett individ. Det er ikke tillatt å benytte falske profiler. Dette vil kunne føre til permanent utestengelse.

Navn (for- og etternavn) er tilgjengelig for alle som bruker våre portaler for at innsender skal kunne følge opp status for innsendte endringsforslag til Teknisk regelverk, dispensasjon fra Teknisk regelverk eller dispensasjon fra kompetansekrav.

E-postadresser er ikke tilgjengelig for andre innsendere og andre brukere som har lesetilgang.

Navn og e-postadresser vil ikke videreføres til tredjepart, men kun være til bruk i hver spesifikke innsending av endringsforslag til Teknisk regelverk, dispensasjon fra Teknisk regelverk eller dispensasjon fra kompetansekrav.

Bane NOR følger personopplysningsloven. Det er et grunnleggende prinsipp etter personopplysningsloven at den enkelte selv skal kunne bestemme over sine personlige opplysninger.

2. KOMMUNIKASJON

Som innsender av endringsforslag, dispensasjon fra Teknisk regelverk eller dispensasjon fra kompetansekrav, samtykker du i at Bane NOR kan sende deg tilbakemelding under og/eller etter saksbehandling.

3. INFORMASJONSKAPSLER

Bane NOR bruker informasjonskapsler og ved opprettelse av brukerkonto godtar innsender dette. Informasjonskapsler er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag og består av en liten tekstfil som legges i nettleserens internminne. Informasjonen som innhentes vil kun benyttes internt og vil ikke videreføres til noen tredjepart eller andre personer utenfor Bane NOR. De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men man kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert.

De fleste nettlesere tilbyr muligheten for å blokkere informasjonskapsler i menyen under «Innstillinger». Vi gjør oppmerksom på at noen nettsider ikke vil fungere optimalt hvis informasjonskapsler deaktiveres.

Med vennlig hilsen
Teknisk regelverk
Bane NOR


Kontakt:

teknisk.regelverk@banenor.no

Please Wait!

Please wait... it will take a second!