Banestrømforsyning/Vedlikehold/Generelle tekniske krav

< Banestrømforsyning‎ | Vedlikehold
Revisjon per 12. jan. 2011 kl. 08:42 av Sd (diskusjon | bidrag) (Ny side: = Omfang = Dette kapitlet tar for seg generelle tekniske krav som stilles til vedlikehold av banestrømforsyningen uavhengig av komponenter, samtidig som det beskriver krav til vedlikehold...)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)

Omfang

Dette kapitlet tar for seg generelle tekniske krav som stilles til vedlikehold av banestrømforsyningen uavhengig av komponenter, samtidig som det beskriver krav til vedlikehold for systemer som ikke er beskrevet i de videre kapitlene. Kapitlet beskriver også overordnede krav til gjennomføringen av vedlikeholdet.

Generiske arbeidsrutiner for forebyggende vedlikehold av banestrømforsyningsanlegg og -komponenter er gitt i Kontaktledning/Vedlikehold/Generelle tekniske krav/Generiske arbeidsrutiner (Vedlegg m (.xls)). Se for øvrig Felles bestemmelser/Generelle bestemmelser#Krav_til_forebyggende_vedlikehold for krav i forbindelse med arbeidsrutiner.

Krav til sporbarhet for systemer og komponenter i banestrømforsyningen er gitt i vedlegg 4.d.

Vedlegg

Vedlegg a: Normgivende referanser Vedlegg b: Generiske arbeidsrutiner (fjernet flyttet til) Vedlegg c: Prosedyre for firepunktsmåling av kontaktmotstand Vedlegg d: Sporbarhet for systemer og komponenter Vedlegg e: Kompetansekrav