Forskjell mellom versjoner av «Forside»

[kontrollert revisjon][kontrollert revisjon]
m (Lagt inn den grønne boksen for ny versjon 5. juli.)
(Fjernet nyhetsboksen.)
Linje 1: Linje 1:
 
__NOTOC__
 
__NOTOC__
 
<div style="background-color: #99ff99; padding: 5px; border-width: 2px; border-style: solid; border-color: #000000;">Teknisk regelverk foreligger nå i '''ny versjon fra 5. juli 2012'''. Jernbaneverkets tekniske regelverk omfatter krav til prosjektering, bygging og vedlikehold av infrastrukturanleggene på det offentlige jernbanenettet i Norge.
 
 
Den nye versjonen av Teknisk regelverk inneholder 31 kravendringer fra forrige versjon. Oversikt over kravendringer finnes i [[endringslogger]] for de ulike fagdeler av regelverket. Til hver kravendring er det en lenke til en endringsartikkel som inneholder informasjon om bakgrunn og underlag for endringen.
 
 
I tillegg til kravendringer er det gjennomført en rekke feilrettinger, presiseringer, korrigering av lenker og visuelle forbedringer. Disse vil ikke fremkomme av endringsloggene, men vil være synlige gjennom funksjonen "Vis historikk" øverst i hver artikkel (kapittel).</div>
 
  
 
[[Bilde:Skinnegang.jpeg|right|150px|thumb|Foto: Øystein Grue]]
 
[[Bilde:Skinnegang.jpeg|right|150px|thumb|Foto: Øystein Grue]]

Revisjonen fra 11. sep. 2012 kl. 13:23


Foto: Øystein Grue

Jernbaneverkets tekniske regelverk er et viktig styringsverktøy og et viktig hjelpemiddel ved utforming, bygging og dimensjonering av jernbaneanlegg.

Teknisk regelverk er en samlebetegnelse for normaler innenfor de ulike jernbanetekniske fagområder.

Dette er hovedsiden for teknisk regelverk. Trykk på '[show]' i oversikten under for å få tilgang til de enkelte bøkene og kapitlene i regelverket. Klikk på musehjulet eller hold Ctrl+Shift nede for å åpne regelverkskapitlet i ny fane.

Diskusjonsider for hvert kapittel er nå åpnet. Trykk på lenken Diskusjon øverst til venstre når du har åpnet kapittelet du vil diskutere. Skriv inn ditt diskusjonsbidrag og trykk på Lagre nederst på siden. Vi oppfordrer alle til å signere med navn og hvor man jobber.


Presisering til lesing av regelverket

Søk dispensasjon fra Teknisk regelverk

Forslag til endring av Teknisk regelverk

Kommentarer og spørsmål til Teknisk regelverk

Utskrift fra Teknisk regelverk


Tidligere versjoner av Teknisk regelverk frem til 2011