lp_sa:sluttkontrollorkurs

Forskjeller

Her vises forskjeller mellom den valgte versjonen og den nåværende versjonen av dokumentet.

Lenk til denne sammenligningen

Begge sider forrige revisjon Forrige revisjon
lp_sa:sluttkontrollorkurs [2019/03/13 10:44]
Christopher Schive [Godkjenningsperiode og krav til egendokumentasjon for sluttkontrollører]
lp_sa:sluttkontrollorkurs [2019/11/13 11:56] (nåværende versjon)
Christopher Schive [Godkjenningsperiode og krav til egendokumentasjon for sluttkontrollører]
Linje 72: Linje 72:
 Opprettholdelse av godkjenning forutsetter godkjent eksamen for [[lp_sa:regler_for_kontroll|regler for kontroll]]. Opprettholdelse av godkjenning forutsetter godkjent eksamen for [[lp_sa:regler_for_kontroll|regler for kontroll]].
  
-Opprettholdelse av godkjenning som sluttkontrollør F og S forutsetter i tillegg til godkjent eksamen i regler for kontroll at sluttkontrolløren praktiserer hhv. funksjonskontroll og sluttkontroll minimum 6 dager over de siste 3 år.+Opprettholdelse av godkjenning som sluttkontrollør F og S forutsetter i tillegg til godkjent eksamen i regler for kontroll at sluttkontrolløren har praktisert hhv. funksjonskontroll og sluttkontroll minimum 6 dager over de siste 3 år.
  
 Når sluttkontrolløren innehar sertifisering i flere delsystemer (forriglingsutrustning, hastighetsovervåkning, togdeteksjon, veisikringsanlegg, betjeningsanlegg osv.) må det gjennomføres kontroller med tilsvarende omfang på alle delsystemene i løpet av perioden på 3 år. Når sluttkontrolløren innehar sertifisering i flere delsystemer (forriglingsutrustning, hastighetsovervåkning, togdeteksjon, veisikringsanlegg, betjeningsanlegg osv.) må det gjennomføres kontroller med tilsvarende omfang på alle delsystemene i løpet av perioden på 3 år.
lp_sa/sluttkontrollorkurs.txt · Sist endret: 2019/11/13 11:56 av Christopher Schive